Dacă ești în căutare de adaptor Mini DisplayPort to HDMI, DVI sau chiar DisplayPort atunci poți să arunci un ochi pe adaptorul acesta. L-am comandat de pe Aliexpress, a venit în 2 luni de zile și a costat câțiva dolari. În românia pe olx sau lajumate nu îl iei sub 50 de lei și nu se merită.

Oricum ai stat atâta timp fără, deci nu trebuie să plătești transport sau altele, trebuie doar să îl ridici de la vamă, pentru că nu vine din UE.

La Macbook Unibody White Late 2009 aveam singura ieșire video pe Mini DisplayPort. Fără HDMI, DVI sau VGA așa că aveam nevoie de un adaptor. Cele Apple, găsite pe macuser sau pe net, erau destul de scumpe. Partea ciudată, este că prin HDMI nu scoate și video pentru că Macbook-ul nu știe, trebuie un cablu jack-jack conectat cu televizorul ca să ai sunet în boxe.

Probat, testat merge perfect. Vă recomand și vouă să încercați Aliexpress sau Gearbest.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • 2009 a fost ultimul an în care Apple a scos mac-uri fără audio pe HDMI. Nu mai știu dacă e limitare apple sau doar o versiune mai veche de HDMI, dar știu că și eu am avut aceeași problemă acum câțiva ani 🙂

  • @ionut-staicu cred că este o versiune mai veche de hdmi, tocmai pentru forma de unibody. A fost primul meu MacBook, am învățat ce înseamnă Apple și sistemul lor. Acum am trecut la varianta MacBook Pro Early 2015 13” 🙂

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG