Ce faci în ziua de Crăciun? Te uiți la Radu și vezi reducerile Winter Sale pentru Steam și te gândești ce să faci cu Project Cars și KingPin la super reduceri pe care le ai deja în wishlist.

Project Cars and KingPin

Ce faci în acel moment?

Le iei clar, fără să mai stai pe gânduri!

Le am de mult timp în favorite, mai ales că Project Cars l-am încercat cu VR la Iulius Mall și am rămas impresionat. Am văzut cum se numește și l-am căutat, între timp a apărut și varianta 2 dar nu e problemă. Urmează casca și televizorul 4K Ultra HD ca să mă pot juca cu David.

Nu știu câți dintre voi au apucat era KingPin, însă eu am fost un fan al jocului pe calculator. L-am urmărit și pe acesta mult timp, iar pentru 4 euro nici nu am stat pe gând.

Desigur, nu toate jocurile de pe Steam funcționează pe macOS, însă colecția e bine să fie cât mai mare, că atunci când ai nevoie să te poți folosi de ele. Hmm, câte jocuri am cumpărate pe Steam?

Dacă vreți puteți urmări SteamGames și comunitatea JocuriMoca și puteți căștiga licențe Steam pentru diverse jocuri, iar dacă sunteți fani vă puteți cumpăra singuri atunci când sunt reduceri sau în timpul anului.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Prețuri mici la produse de top - Flanco