Mă tot gândesc de ceva timp, de ce companiile farmaceutice sunt tot pe profit? De ce băncile o duc bine, din ce în ce mai bine? De ce?

Dacă ai un răspuns te rog să îl lași în secțiunea de comentarii ca să putem discuta.

Octombrie și noiembrie sunt două luni negre pentru mine și familia mea, luni în care am cheltuit o căruță de bani pe doctori, drumuri, în special medicamente și încă nu suntem sănătoși toți 4.

medicamentele nu mai au efectDe la simple viroze, la puroi în gât, sinuzită, otită, conjunctivită sau boli virale le-am avut pe toate. Ah, cele de mai sus sunt doar o parte, restul de pufuri în nas, medicamente preparate în laborator pentru bandijonaj nu apar aici, dar să trecem peste.

  1. Atunci când ai copii, fără să vrei intrii în lumea mamelor disperate cu copii bolnavi și aflii tot ce nu ai vrea să aflii, dar trebuie pentru că la un moment dat și copilul tău o să treacă prin așa ceva. Mămicile, unii doctori spun că medicamentele nu mai conțin substanța necesară pentru a produce efectul dorit, motiv pentru care suntem nevoiți să mai luăm și alte medicamente, alte prafuri sau alte unguente sau picături.
  2. Nu vi s-a întâmplat să mergeți la doctorul de familie/specialist/orl/chirurg/etc și să vă prescrie niște medicamente X de la farmacia Y? Exact, așa merge treaba încă în România.
  3. Vă duceți la farmacie să luați rețeta aia gratuită pentru copil, iar farmacista vă spune „costă 15 lei”! Cum dracu rețeta aia GRATUITĂ să coste bani?! Vă dă duma aia, că statul oferă gratuit medicamentele și antibioticele care nu sunt niciodată pe stocul vreunei farmacii.

Doar întreb, pentru recomandarea de X produse mai merge excursia, banii sau cadourile?


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu