Dacă nu știai că în marketplace eMAG o să găsești toate porcăriile, o să îți spun eu asta acum. E doar un bazar cu ieftinituri, de la x și y, care vor să vândă și ei și nu au la cine, pentru că nici dracu nu cumpără produse de la ei, s-au înscris în Marketplace eMAG și vând online, bineînțeles cu un comision bine stabilit către eMAG.

marketplace emag

Din punct de vedere al afacerii, această soluție este una profitabilă pentru eMAG, iar din punct de vedere al clientului este un dezavantaj pentru el. Comandă produse, care se livrează de către alții, timpi mai mari, stocuri insuficiente, furnizori inexistenți, țepe, chinezării etc, iar când vine vorba de reclamații, când îi întrebi toți or să îți răspundă că AU CUMPĂRAT DE PE EMAG, nu de la furnizorul X care vinde pe eMAG.

Exact, numele tău o să fie de câcat, iar acest lucru poate să ducă la … colaps, încet și sigur!

Oricine are o firmă de apartament, scuze garsonieră, defapt el nu investește nimic, doar ia produse de la furnizorul X și le trimite la client, normal că își pune și el niște adaos ca să fie bine și să își acopere comisionul eMAG, iar când ajunge la tine, te trezești că e neconform și ai nevoie de garanție.

De ce produsele de pe emag sunt mai scumpe decât cele de pe site-ul lor?

Atunci să vezi distracție! Așa că e plin netul de probleme, fiți atenți când faceți o achziție de pe eMAG și cine vinde produsul respectiv, nu vă lăsați pradă „prețului mic”.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu