Mândră că încă mai ești polițistă

by on Aug 4, 2018, 22:17
0 53

Oricum nu se va întâmpla nimic cu tine, îți vei păstra jobul ăsta ideal, suficient pentru IQ-ul tău de 30, așa că fii mândră că încă mai ești polițistă, pentru cât timp nu mai contează.

mândră

După scandalul plăcuțelor de înmatriculare ale tipului din Suedia, confiscate abuziv de Poliția Română, iată că mai mulți sau mai multe specimene ajunse în Poliție își dau cu părerea. O vorbă celebră spunea “e mai bine să taci și să fii luat de prost decât să vorbești și să confirmi că ești”.

Pe lângă ea, specimenul de mai sus, mai avem și primari proști ajunși în funcție doar pe pile și relații nu pe competențe așa cum ar trebui. Atâta timp cât țara este condusă de hoți, șmecheri și turnători te mai miră ceva? Te mai miră faptul că totul se face pe pile/șpagă/relații?

Atunci când școala va conta, abia atunci vom fi o țară ca afară! 


Din aceeași serie, tip PSD, vizionare plăcută

Bătaie pe excursii gratuite în Grecia

Câteva sute de pensionari s-au îmbulzit, astăzi, să prindă un loc pe listele cu excursii gratuite în Grecia, oferite de Primăria Capitalei. Programul a fost derulat prin Centrul pentru Seniori al Municipiului București, o instituție înființată recent în cadrul PMB. Inițial, așa cum Recorder a scris aici (https://bit.ly/2Knxm7b), această gratuitate a fost gândită ca o răsplată pentru pensionarii care participă frecvent la acțiunile Primăriei Capitalei și susțin cu toată convingerea inițiativele Gabrielei Firea. Organizatorii au fost luați prin surprindere după ce știrea excursiilor s-a răspândit prin mass-media. Iar în această dimineață, când s-au trezit cu câteva sute de pensionari la poartă, au fost incapabili să pună la punct un sistem normal de înscriere. Însăși directoarea Alexandra Dobre a ieșit în fața pensionarilor pentru a face un apel la calm. Este încă un exemplu prin care Primăria Capitalei arată că lucrează la orice, numai la administrarea orașului nu.

Publicată de Recorder pe Joi, 2 August 2018

NO COMMENTS

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!