Mailbox si dezamagirea sa.

by on Mar 6, 2013, 19:24
0 613

Stiti cu toti ce de ceva vreme umbla vorba in “sat” ca urmeaza sa fie lansata o noua aplicatie care sa concureze cu aplicatia “Gmail” pentru contul de gmail momentan, in care sa avem mai multe taskuri, sa citim mailurile mai simplu sau sa le programam pentru o anumita data. Aceasta se numeste Mailbox si promitea multe (acum numai promite).

Aplicatia dupa ce o instalezi nu e nimic mai mult decat un Reminder (cu mailuri) in care trebuie sa faci taskuri (mailuri). Jalnic, eu nu am nevoie de o aplicatie pe care sa o folosesc ca si reminder sau task manager, daca vreau asa ceva caut ceva special, eu vreau o casuta de mail.

Din pacate dupa ce am asteptat aproximativ 1 luna de zile pana au trecut cele 600.000 de persoane care erau in fata mea si au instalat-o, mi-a venit si mie randul. Sa va povestesc experienta mea…

Dimineata pe la 9:00 primesc notificare de la mailbox cum ca sunt “pregatit” pentru o noua experienta, nimic mai simplu deschid notificarea, bag datele contului de gmail si incepe sa isi faca sync. Dupa 2 min termina, imi apare un mic tutorial pe ecran pe care il incep ca doar na vreau sa vad ce face. Ies din aplicatie si imi apare la aplicatie in badge 2900 mailuri. In toata aplicatia nu am gasit posiblitatea de a marca toate mesajele ca citite, nu poti sa o faci nici pe fiecare mail in parte, doar nu sunt prost sa stau 7 zile sa dau read la toate mailurile.

  • arata frumos, dar degeaba
  • nu vreau sa le arhivez si punct (esti obligat)
  • nu poti da next/previous la mailuri (trebuie sa iesi de fiecare data si apoi sa intrii in urmatorul mail, nee)
  • isi face foldere separate in gmail
  • nu stiu unde iti transfera mailurile, poate ti le sterge, poate ti le pune habar nu am… in trash
  • Gmail este PESTE tampenia asta de aplicatie.

Din pacate din punctul meu de vedere nu merita nici cat negru sub unghie, pacat ca asteptarea a fost una in care iti faceai tot felul de imaginatii, dar cand ai instalat-o pe iPhone, ti-a venit sa ii injuri.

Din pacate eu nu am putut sa o tin mai mult de 2 ore, nu am putut, sincer. Cea mai jalnica aplicatie, cred ca si Sparrow e mai profi decat asta… singura diferenta e faptul ca poti sa iti programezi un email la o anumita data, ora sa te anunte ca ai ceva de facut!

NO COMMENTS

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!