Comparativ cu seria iPhone 12, un MagSafe Charger poate încărca un iPhone 12 Mini cu maxim 12W datorită unor restricții publicate de Apple într-un document despre cum se utilizează MagSafe Charger cu noile modele de iPhone 12.

Documentul poate fi citit folosind acest link.

Apple ne recomandă să introducem prima dată cablul de la MagSafe în adaptorul din priză și apoi să punem iPhone-ul peste el, în nici un caz să punem iPhone-ul pe el și apoi să îl introducem în priză pentru că nu ne va furniza puterea necesară încărcării.

Apple spune că putem încărca rapid și sigur un iPhone 12 datorită sistemului inteligent prin care acesta se adapteaza optimizând modul de încărcare cu până la 15W. Modul de încărcare depinde de adaptorul folosit, de temperatură și de utilizarea sistemului de operare iOS.

Pentru iPhone 12 mini puterea maximă este doar de 12W și poate fi atinsă cu orice adaptor mai mare de 20W și 9V/2.22A sau 9V/2.56A.

Atunci când utilizăm căștile sau alte accesorii și avem conectat ceva în portul lightning al iPhone-ului acesta se va putea încărca cu maxim 7.5W pentru a respecta standardele de reglementare.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu