Faptul că a stat 7 ore la coadă pentru a vota Magdalena Bălan, DAR NU A REUȘIT și a scris o scrisoare adresată  dl. Ponta, dar și sistemului corupt de fraudare al alegerilor, de pregătire și organizare, nesimțită.

Magdalena-Balan

“Nestimabililor politicieni români,

Vă mulţumesc că ne-aţi dovedit încă odată că puterea nu are scrupule şi că tot ce este bun trebuie să moară dacă nu este în conformitate cu interesele domniilor voastre. Vă mulţumesc că m-aţi făcut să trăiesc şi eu momentele extraordinare pe care le-au trăit părinţii noştri cu zeci de ani în urmă, aşezaţi la cozile comunismului, forţându-mă să stau la o coadă interminabilă în alt oraş decât cel în care locuiesc, doar pentru a vota, fără să fi primit cadoul electoral, ci din pur simţ civic. Dacă nu aş fi aşteptat ore în şir, probabil nu mi-aş fi înţeles niciodată părinţii.

Şi vă mai mulţumesc acum că ne-aţi arătat cât de nesemnificativi suntem pentru dumneavoastră. Şi că ne-aţi demonstrat: comunismul se poate extinde în afara ţării. Aţi fi putut totuşi face o secţie de votare şi aici în Frankfurt. Ştiu, e doar un cătun, un oraş de care nu aţi auzit! Nu este Frankfurt centrul economic al UE, nu există aici Banca Europeană Centrală şi nici nu se organizează aici cele mai mari târguri europene şi internaţionale. Şi nici nu suntem o comunitate prea mare de români. Doar peste 10.000. Pentru noi aştia puţini aţi fi putut măcar să ne daţi o ştampilă, nu să ne trimiteţi la sute de kilometri doar să avem de unde ne întoarce. Alegerile acestea au fost o mare dezamăgire. Nu ne-am putut alege preşedintele care să ne reprezinte. Românii nu mai au dreptul de a decide. Vreţi controlul absolut şi probabil o să îl aveţi. Dar la câte resentimente zac în noi în ceea ce vă priveşte, nu îl veţi avea pentru mult timp! (sursă)

Cu totală scârbă, semnez
Magdalena Bălan, un cetăţean încătuşat când vine vorba de vot


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu