Zvonurile legate de un iPad nou dar și de un nou MacBook par să se adeverească, acestea fiind versiunile mai accesibile ca și preț pentru utilizatori. Conform Digitimes, în iunie vom vedea noul MacBook Retina 13 inch Entry-Level. Aceleași specificații ca versiunea de 13” a lui MacBook Pro însă mult mai ieftin.

Se pare că MacBook 12” nu va mai reprezenta un focus pentru Apple în perioada următoare, acesta cel mai probabil va fi lăsat în urmă, iar acesta de 13” Entry-Level să îi preia locul.

Specificațiile rămân la fel 2560 x 1600, cu 226 PPI, 8GB RAM, i5 cu 2.3GHz și 256SSD. Prețul vehiculat va ajunge la 999$ în US, iar în Europa probabil la 1100 euro.

MacBook Retina 13 inch Entry-Level

 

Apple a testat un producător chinez, însă din cauza problemelor la ecran/display acesta a fost înlocuit cu LG. Acest MacBook va fi prezentat la WWDC18 pe începtul lunii iunie, iar conform zvonurilor acestea ar intra în producție cam pe la sfârșitul lunii mai. Anul trecut Apple a prezentat noile iMac Pro și HomePod tot în cadrul conferinței.

După gândirea mea, Apple ar putea renunța de tot la linia MacBook Air, iar focusul să fie pentru produsele MacBook și MacBook Pro.

Modern iPad

Referitor la iPad cred că acesta cred că va fi prezentat în keynote-ul de luna aceasta, va avea un ecran standard de 9.7 inch cu care deja ne-am obișnuit, însă prețul ar fi sub 300$. După mijlocul anului vom avea și un iPad Pro, fără butonul home, cu margini subțiri probabil în stilul iPhone X cu Face ID.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu