Într-o discuție cu comunitatea posesorilor de Mac Pro, Apple a dezvăluit că următoarea linie se va numi Mac Pro Modular și va fi disponiblă începând cu 2019, până atunci se vor ocupa strict de problema software, care în ultimii ani a dat bătăi de cap. Chiar și acest macOS 10.13.4 nu este complet, merge greu.

mac pro modular

Apple lucrează împreună cu utilizatorii hard de produse Mac, pe diferite proiecte, CAD, video, photo, audio sau alte proiecte care necesită puteri mari de procesare dar și Final Cut Pro sau alte soft-uri dedicate. Din acest motiv, Apple probabil s-a gândit serios să lanse un sistem care poate fi modular și poate fi construit în funcție de utilizarea sa.

Făcând acest lucru, cel mai probabil concurența va dori să lanseze și ei un astfel de produs, o copie fidelă doar că va purta un alt nume. Vezi notch-ul de la iPhone X care va fi îmbrățișat de toți producătorii.

Acum după ce au lansat cel mai puternic iMac Pro negru, sunt sigur că vine rândul unui Mac Pro Modular care poate fi customizat după preferințele fiecăruia.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu