Luna viitoare vom avea Black Friday.

by on Oct 13, 2016, 22:14
1 1474

Cu siguranță luna viitoare avem Black Friday, iar de pe acum vor începe magazinele să scoată de la naftalină produsele acelea reduse de Black Friday, acele produse cu 99% reducere, acele produse din stoc care merită orice reducere.

Nu că tot anul nu s-ar fi făcut Black Friday lunea sau marțea sau miercurea, dar na, măcar acum să ne bucurăm de un Black Friday adevărat. Sunt curios cum se vor descurca cei de la eMAG, evoMAG, elefant.ro și restul magazinelor online.

Oricum, vă sfătuiesc să fiți atenți la produsele pe care vreți să le achiziționați, urmăriți bine, puneți-le la favourite și așteptați. Veți avea o surpriză. Prețul este același ca și cel de acum.

După cum zicea și Florin, caută un DSLR de 1 an de zile, iar prețul nu s-a modificat mai deloc. Sunt convins că de Black Friday, prețul va fi tot același doar că va conține un promo de “discount”.

black friday luna viitoare

update

a venit mai repede la unii…

black-friday-f64

 

1 COMMENT

  1. […] Black Friday numai este demult o sărbătoare unde comercianții, online sau în magazine, să ofere reduceri care să conteze pentru clienți, să își lichideze stocurile și să aibă cele mai mari vânzări din an. Nu, la noi lucrurile încep din 1 ianuarie cu Black Friday de ianuarie, de început de an, de februarie, de Paște, de vară, de toamnă, de iarnă … etc. […]

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!