Toată ziua stai pe scaun? Majoritatea corporatiștiilor împreună cu tine se duc la muncă dimineața, își pornesc laptopul, desktopul, își fac cafeaua (dacă nu vin cu ea de acasă), iasă pe coridor la o poveste, o țigare înainte de a da check-in la program. Își aranjează foile, agenda, caută ce îi lipsește, iar apoi se așează la birou.

Cu curul pe scaun!

Și așa stă câteva ore bune, după care iasă în pauză la o țigare, mănâncă o banană, ronțăie ceva și face ceva glume, după care back-to-monitor și dă-i bice.

În pauza de masă se duce mănâncă, se simte bine, glumește cu colegii, după care se așează pe scaun tolănit cu chef parțial de muncă. Ce naiba, trebuie făcut, pot … se încurajează după care back-to-work.

Statul la birou, pe scaun în timp îți poate agrava starea de sănătate, ducând la hernie de disc sau probleme la coloană, tocmai din lipsa mișcării, sportului.

Stai pe scaun

Dacă tu nu ai grijă de tine, alții cu siguranță nu au!

Tu stai pe scaun?


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Mda, stau pe scaun si stau mult. Din pacate…asta este jobul. Incerc sa contracarez cu mersul pe jos spre munca.

  • @marius îți recomand bicicleta. Deja am 1 săptămână și mă simt mult mai bine. Partea nasoală la mine e că bate vântul foarte tare, am vreo 3km până când intru în oraș și e teroare, dar ulterior, printre blocuri pe trotuar merită. Încă nu m-am obișnuit cu efortul dar se văd îmbunătățiri la mușchii atrofiați 😀

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Prețuri mici la produse de top - Flanco