Loteria Vizelor dădea oportunitatea unui grup de persoane sau a unuia singur să aplice la acest program, să primească carde verde de ședere în US și să muncească pentru o perioadă limitată de timp, 1 sau 2 ani dacă îmi aduc bine aminte pe viață acolo obținând permisul de ședere și rezidență (mulțumesc Alex).

Am prieteni care au fost prin Work & Travel în US, unii s-au întors alții au rămas acolo sau și-au făcut niște cunoștiințe după care au primit carte verde permanentă.

Ieri, Donald Trump spunea că vrea să închidă Loteria Vizelor, pentru că toți cei care vin acolo nu au nici o treabă cu ceea ce se întâmplă în US și nu vrea să aibe granițele deschise pentru toți, gen românii că și noi puteam merge. Dacă trece, toți cei care vor să intre în US, trebuie să îndeplinească niște criterii clare, nu așa la întamplare.

Nu am înțeles exact ce a vrut diliu să zică, dar eu știam că atunci când aplicai pentru Loteria Vizelor, trebuia să mergi la ambasada americană, care te puricau la sânge după „valorile lor americane, nu?” și abia apoi puteai primi carde verde pentru a munci acolo.

loteria vizelor


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu