Doar dacă ai ceva de ascuns atunci te apuci de șters toate mesajele din telefon sau din aplicație. După proiectul Health și Cambridge Analytica, Facebook a recunoscut că îți scanează mesajele din Messenger, iată că astăzi compania a decis să șteargă tot istoricul creat vreodată de Mark Zuckerberg.

Hopa, ce ascundem noi sub preș, de unde atâta mister? Facebook e pe moarte!

șters toate mesajele

Cică Facebook a făcut acest lucru pentru a îl proteja pe Mark. Bă mă lași. Proteja de cine? Dacă nu a făcut nimic rău așa cum susține iar aplicațiile sale nu sunt pentru a spiona și a fura date, de ce îi este frică?

After Sony Pictures’ emails were hacked in 2014 we made a number of changes to protect our executives’ communications,” a Facebook spokesperson told TechCrunch.

“These included limiting the retention period for Mark’s messages in Messenger. We did so in full compliance with our legal obligations to preserve messages.”

Toți cei care au interacționat cu el prin mesaje pe Messenger, au observat că mesajele lor au rămas însă ale lui Mark au dispărut. Ceea ce este interesant, este faptul că tu într-o conversație dacă o ștergi, se șterge doar de la tine din telefon și rămâne la interlocutorul tău până o șterge și el. Oricum mesajele și conversația rămân salvate pe serverul Facebook.

În acest caz, Mark și-a dat shift→delete la date ce l-ar putea compromite! Mișto nu?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu