Google a anunțat un nou update pentru aplicația Google Maps care include Live Activities în lockscreen și indicații turn by turn folosind Dynamic Island pe iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max în următoarele luni.

Live Activities în lockscreen și indicații turn by turn în Dynamic Island pe seria iPhone 14 Pro

Live Activities sau activități în timp real a fost lansată împreună cu actualizarea iOS 16.1 de anul trecut. Dezvoltatorii de aplicații pentru iPhone pot folosi această opțiune pentru a afișa date și informații în timp real direct pe ecranul utilizatorilor care folosesc orice tip de navigație, car sharing, zboruri sau transport public.

Pentru seria iPhone 14 Pro informațiile din Google Maps vor fi afișate direct în Dynamic Island, iar dacă apăsăm pe ea vom avea informații turn by turn. Pentru restul modelelor de iPhone, această opțiune va fi afișată prin Live Activities sub formă de notificare în josul ecranului.

Cum funcționează Live Activities pe iPhone 13 Pro Max

Google lucrează la dezvoltarea acestei opțiune pentru aplicația Maps ce urmează a fi actualizată în această primăvară. Voi reveni cu detalii când aceasta va fi disponibilă în App Store.

Sursă: macrumors.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu