În rândurile de mai jos am să menționez într-o listă telefoane compatibile cu rețeaua Digi Mobil pentru VoLTE și VoWifi, două servicii pe care cei de la RDS s-au grăbit să le lanseze.

Anunțul a fost făcut în vară, începând cu această toamnă, însă din varii motive compania nu a putut să îl lanseze pentru toată lumea, așa că a început să le testeze pe fiecare în parte.

Pentru că vorbim de două servicii separate voi face două liste, iar acest articol va fi actualizat de fiecare dată când un terminal nou apare și este compatibil.

Listă telefoane compatibile VoLTE

Listă telefoane compatibile VoWiFi

Prin Voce 4G (VoLTE), utilizatorii Digi Mobil beneficiază de conectarea rapidă a apelului, sub două secunde. Convorbirile prin reteaua 4G au o calitate și o claritate a sunetului mult mai ridicate, iar noutatea este că se pot realiza simultan apeluri telefonice cu sesiuni de download și streaming la viteze 4G.

Serviciul Voce Wi-Fi, este bazat pe tehnologia Voice over Wi-Fi (VoWiFi), asigurând o acoperire mai bună a rețelei în interiorul casei sau apartamentului sau în spații fără semnal. Apelul se realizeaza folosind rețeaua wireless, fie că este abonat la Digi fiberlink, fie că este la alt operator, serviciul fiind disponibil începând cu luna ianuarie 2018.

Serviciile Voce 4G (VoLTE) și Voce Wi-Fi (VoWiFi), vor fi activate gratuit pentru toate abonamentele fără intervenția utilizatorilor, singura cerință, fiind update-ul de soft ce trebuie instalat pe terminalele compatibile.


20.10: Digi lansează VoLTE și VoWifi pentru Galaxy S8 și S8 Plus.

24.11: Digi împreună cu Allview lansează terminalele compatibile VoLTE și VoWifi.

21.12: Digi împreună cu Motorola au finalizat testele pentru VoLTE și VoWifi. Updateul va fi disponibil în primăvară, odată cu Oreo 8.0


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu