Iar de acum incolo se va vorbi mult si bine despre Lenovo Z5 si al sau ecran cu margini subtiri, cu breton, senzor de amprenta in display si 4TB spatiu de stocare.

lenovo z5
Photo: @evleaks

Daca ne uitam bine la poza de mai sus putem vedea ca marginile sunt putin mai groase, exact in stilul iPhone, insa cu o tenta de margine curbata asa cum este seria telefoanelor Galaxy S9 si mai jos.

Scopul acestei scapari in presa si pe social media a fost acela de a face un viral, pentru ca in ultimii ani nu a contat deloc brandul Lenovo atunci cand vorbim de telefoane mobile sau inteligente, iar acum au vrut sa iasa in fata si s-au legat de iPhone X.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Jenanti au fost cu lansarea acestui model desi nu e chiar rau la 200 Euro. Urmeaza Vivo Nex sa vedem daca ei se descurca mai bine.

  • @andreig oricum tot timpul varianta din poze seamănă cu cea din realitate, însă tot timpul există diferențe. Eu chiar nu am nici o problemă, păcat că nu au lansat o variantă cu mulți GB de storage. Despre Vivo Nex, tot văd reclame de ieri, să vedem cum arată săptămâna viitoare după lansare 😉

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu