Atunci când ești mai tot timpul plecat, ai diverse întâlniri cu oameni de afaceri, clienți unde trebuie să îți promovezi propriul brand, ai nevoie de etichetare inteligentă pentru unele produse pe care vrei să le promovezi, dar din păcate nu ești la birou și nu le poți printa. Ce faci? Îți dau eu soluția.

Leitz Icon

Dacă folosești destul de des etichete sau coduri de bare, atunci acest multifuncțional portabil nu trebuie să lipsească din „arsenalul” tău de om de vânzări.

3 in 1 – aparat de etichetat, imprimantă pentru etichete și imprimantă pentru coli A4 de etichete

Multifuncțional – poți tipări etichete din hârtie (80g), carton (120-240g) și plastic. Între 12-88mm până la 2.7m lungime.

Mobil – baterie încorporată, cu autonomie de 12 ore sau 1200 etichete

Viteză – tipărești până la 200 etichete/minut

Imprimanta vine echipată cu un modul Wifi, prin care te poți conecta cu ajutorul aplicației dedicate atât pentru Android cât și pentru iOS. Mai jos găsiți versiunea pentru iPhone însă există și pentru iPad.

[itunes url=”https://itunes.apple.com/app/leitz-icon-software/id873988903?mt=8″/]

Consumabile

leitz-icon-consumabilImprimanta vine echipată cu un set de cartușe special concepute, dintr-un carton reciclat. Împreună cu software-ul disponibil pentru toate dispozitivele poți afla imediat câtă hârtie mai există și câte etichete mai poți printa.

Tipuri de bandă

Mai multe informații despre tipurile de benzi, găsiți aici.

De unde pot achiziționa?

Dacă doriți să achiziționați acest produs o puteți faci de la distribuitorii autorizați Esselte chiar de pe pagina producătorului utilizănd butonul „Cumpără online”


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG