Vă spuneam că betronul a devenit un fel de mainstream după ce toți au râs de Apple când l-au conceput pentru iPhone X. Iată că Zenfone 5 are același breton, Ulephone T2 și X la fel, iar acum în imaginile de mai jos ceea ce pare a fi un LG G7 vedem același decupaj al ecranului în partea de sus.

Bătălia telefoanelor cu breton abia începe. La #mwc2018 Samsung a lansat Galaxy S9, Huawei a lansat MediaPad M5 și Matebook X. Ieri, Asus a lansat vârful de gamă Zenfone 5, cu același breton.

Luna viitoare vom putea vedea noul Huawei P20, în timp ce LG va prezenta noul său model LG G7, pe care îl puteți vedea și în imagini.

 

Vedem un ecran de 6 inch OLED, iar cei care l-au fotografiat spun că specificațiile indică 900dpi. Ecranul are o  rezoluție de 3120×1440 și un aspect 19:5.9.

Pe față avem o cameră foto de 8mpx wide-angle. Pe spate avem două camere de 16mpx/fiecare, iar din specificații găsim o apertură de f1.6 cu unghi de până la f1.9. Sub camere avem senzorul de amprentă cu care ne-am obișnuit pe noile terminale Android.

Procesorul va fi unul Qualcomm Snapdragon 845, 4GB RAM și 64GB spațiu intern de stocare. Versiunea de top va avea 128GB spațiu de stocare cu 6GB RAM. Bateria are doar 3000mAh.

În materie de sunet, vom găsi întegrată o componentă DTS-X și Boom Box (boxe care pot reda rezonanțe foarte înalte îndiferent de suprafață). Cel mai probabil vom găsi un Android Ore 8.0 cu Google Assistant, posibil AR. Mai multe luna viitoare.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu