Un duș rece s-a coborât peste partidul lui Lucovid Sică Mandolină Orban care se credea plin de putere și invincibil, doar că fără susținători. Partidul și cei care fac parte din el s-au supus propagandei de pe facebook, iar din septembrie până acum nu au făcut alteceva decât să posteze pe facebook că dezvoltă de rup românia, că sunt tari împreună și că trebuie să invităm prieteni pe facebook să meargă la vot.

Te pup, pa-pa!

Împreună cu Ciocannis care se crede și el invincibil nu au reușit să obțină votul românilor. Acei români închiși în case, scoși din piețe și obligați să îndure niște măsuri care s-au dovedid ineficiente.

Astfel că după votul de ieri, cei 25% care au fost la vot le-au dat o palmă tuturor traseiștilor din psd în pnl dar și partidului condus de “Loial Oamenilor”. Nu are rost să mai discutăm de șpaga din sistemul public, numirile politice și licitațiile cu dedicație făcute în ultimele 9 luni de zile. Urmăriți materialele recorder.

Lăsați proștiile, facebookul și pozele de la profil cu X sau cu Y și puneți-vă pe treabă. Au trecut 2 luni în care nu s-a făcut nimic la nivel de comună/oraș. Atrageți fonduri europene, angajați oameni competenți și dezvoltați comunitățile locale pentru care ați fost aleși.

În sfârșit Ponta, Tăriceanu și Băsescu părăsesc Parlamentul pe ușa din dos. Drum bun și plin de dosare vă dorim! Jocurile de culise se vor duce între PSD+USR/Minus+AUR și UDMR. Hai somn ușor.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu