Ipocrizia, vedetismul, smecheria, prostia dar si inspiratia de platesc. Ne-am facut de ras in fata Greciei, intr-un meci pe care trebuia sa il jucam pe viata si pe moarte. Ne dorim, vrem sa ajunge, desi nu am mai facut-o de peste 10 ani, de cand ne uitam la televizor cat de frumos este fotbalul pentru alte echipe care au reusit calificarea la un campionat mondial.

Noi nu o putem face!

De ce? Vrei argumente? Uite am cateva la indemana. Piturca este un dobitoc. Mircea Sandu este si el la fel. Mitica pot spune ca „a fost” dobitoc. Cum vreti sa castigam sau sa mergem la un campionat mondial cand tu ai un jeg de antrenor, acelasi obosit care nu a facut nimic cu nationala, dar voi mizati pe el! Rusine.

Acum sa trecem la partea si mai interesanta, jucatorii. Acele persoane, impecabile, creative si atotdaruitoare pentru culori, tricou, steaguri, romania, fani, copii, pariniti, sa va i-a dracu cu tot cu vedetismul vostru. Sunteti niste nulitati fratilor, lasati dracu fotbalul si faceti ce face si Tamas. Bea, sparge si se simte bine („dai ma dracu, ca i-am facut pe fraieri”)

Atata timp cat Piturca, Mircea Sandu si toti jucatorii de cacat din echipa nationalei, vor mai reprezenta nationala pe viitor, cred ca numai are rost sa continui. In special ii dau credit lui Tanase, un obosit, care numai poate sa fuga, numai stie sa dea pase, pierde, mingi, nu tine om, sta tot timpul pe calcaie, dar el se crede meserias. Restul sunt sub orice critica, nici numai are rost sa comentez.

La revedere campionat mondial

Returul se va juca marti, pe National Arena, unde cu senitate vom lua BATAIE DIN NOU de la Grecia! Succes!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu