Ieri, vă spuneam că sâmbătă 05.04.2014, Steaua București va veni la Timișoara, pentru derby-ul din Banat. Punând la dispoziția suporterilor varianta de achiziție online a biletelor, platforma celor de la ktickets.ro este una destul de greoaie.

Am intrat aseară din dorința de a achiziționa bilete pentru acest derby, mi-am făcut cont pe ktickets.ro și am urmat pașii:

  • Alegi Sectorul
  • Alegi Zona
  • Alegi Rândul și locul
  • Plătești

Harta zona Harta sectoare Locuriktickets.ro comanda

Ce am pățit eu? Am urmat pașii de mai sus, am rezervat locurile, iar apoi la modalitatea de plată, am ales ridicare de la Iulius Mall.

Ei bine astăzi când am fost la taraba de la Iulius Mall, aflată la intrare cum vii de la Galeria 1, lângă taxiuri, aflu cu stupoare că nu există imprimantă, dar nici calculator pentru a procesa tichete cumpărate de pe ktickets.ro Mișto nu?

Pe site nici urmă de număr de telefon de contact, am găsit pe acspoli.ro, am luat legătura la Marketing, iar apoi am fost sunat că le pot ridica doar de la Magazinul oficial Poli de la stadion. Momentan nu există nici un alt punct de ridicare, ori plătiți 10 lei (printat+livrare) ori mergeți direct la Stadion și le ridicați personal fără costuri.

Mă bucur că domnul Răzvan Mușat, a fost prompt, a răspuns la telefon și mi-a rezolvat problema. Recomand tuturor care vor de aici încolo o modalitate rapidă de achiziție să folosească platforma ktickets.ro

2014-03-31 20.20.41

Sunt la început acesta fiind primul lor meci folosind acest online-ticketing, iar lucrurile cu puțin feedback pot fi îmbunătățite.

 


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu