De când a apărut iOS 7.0.1 l-am instalat pe iPhone 4S, iar de atunci am jailbreak făcut cu toate cele. Deși erau momente când aveam destul de multe springboard crash și restarturi, am ajuns zilele trecute să mă enervez și să spun, stop, gata, pun ultima versiune 7.1.1 care e schimbată de Apple, ca design, funcționalități și merge mai bine.

Vineri făcusem back-up pe iCloud, iar apoi am plecat în Team Building cu colegii. Luni dimineața am văzut că Apple a scos iOS 7.1.2, iar apoi am citit că soluția de jailbreak scoasă de echipa cineză Pangu este compatibilă, iar versiunea 1.1 este deja disponibilă pentru download.

Soluția de jailbreak scoasă de chineji datorită lui prezentăriilor lui @i0n1c fiind compatibilă cu iOS 7.1.1 a revoluționat tot ceea ce înseamnă jailbreak. Iată că nu doar Evad3rs pot găsi soluții de a sparge sandbox-ul celor de la Apple.

Ce am făcut eu

Am ajuns acasă luni, am făcut back-up din nou pe iCloud, am downloadat iOS 7.1.2, am făcut restore din DFU Mode, iar apoi am făcut jailbreak. Totul s-a terminat cam în 10 minute cu un “Timed out”.

DFU mode

I-am dat un restart forțat și am refăcut jailbreakul și a funcționat perfect. L-am ținut 1 zi după care acum am un telefon cu iOS 7.1.2 fără jailbreak.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu