Apple a decis să înlocuiască iTunes Pass (cardurile cadou) cu un nou tip de card local pe cont numit Apple Account Card cu ajutorul căruia să putem cumpăra produse, accesorii, aplicații, jocuri sau alte produse online folosind Apple Pay.

Apple Account Card inlocuieste iTunes Pass

Cum este și de așteptat această funcționalitate nu funcționează în România, la fel cum multe alte servicii Apple nu sunt disponibile și la noi. Rușine Apple!

Acesta se va putea activa pe Apple ID, iar cardurile cadou primite pentru aplicații sau pentru cumpărături în App Store pot fi trecuți pe Apple Account Card. Îl vom putea folosi pentru a putea face orice fel de plată prin Apple Pay cu Apple Watch sau iPhone. Până acum dacă introduceam un card cadou cu 25 dolari să zicem, aceștia erau disponibili doar în App Store și nu puteau fi folosiți pentru a cumpăra un AirTag de exemplu din aplicația Apple Store sau din magazin fizic.

Trebuie să aveți minim iOS 15.5 pentru a adăuga opțiunea Apple Account Card în aplicația Wallet și în plus, o altă regiune US (de exemplu) pentru a o putea folosi că în România nici o șansă.

Sursă: 9to5mac.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu