iPhone XS Max: cel mai bun ecran existent pe un smartphone

by on Sep 25, 2018, 12:02
1 38

Până de curând Galaxy S9 avea cel mai bun ecran, însă după ce iPhone XS Max a fost lansat, a ajuns și la DisplayMate, care l-au testat, iar după raport au spus că este cel mai bun display ever.

iPhone XS Max Box

Ecranul lui iPhone XS Max vine cu o îmbunătățire față de versiunea lui X, având o acuracitate mai mare a culorilor dar și un alb mai ridicat vizibil în lumina puternică de afară.

Based on our extensive Lab Tests and Measurements the iPhone XS Max receives our DisplayMate Best Smartphone Display Award, earning DisplayMate’s highest ever A+ grade by providing considerably better display performance than other competing smartphones.

Au fost mici probleme legate de dunga verde apărută pe ecran, având un defect de fabricație, dar și probleme legate de o recepție foarte slabă a semnalului gsm sau wireless. Rămâne să vedem dacă vor mai fi și alte cazuri în următoarea perioadă.

1 COMMENT

  1. […] Producătorii chinezi își testează limitele, iar varianta primului telefon cu 10GB de ram pare să fie în curând realitate. Lansat în această vară OPPO Find X a făcut ravagii după lansare și cam atât, nu s-a mai auzit nimic de el, zumzăielile au rămas la Note9 și iPhone XS. […]

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!