Apple a confirmat faptul că iPhone XR este cel mai bine vândut iPhone, peste vânzările lui XS și XS Max care au fost lansat mai repede cu o lună de zile.

iPhone XR

Multă lume a scris despre vânzările slabe a produselor Apple datorită noilor prețuri, mai mari decât cele pentru iPhone X lansat anul trecut. Se zvonește că, tot din cauza vânzărilor slabe, Apple a reînviat producția lui iPhone X ca să resusciteze vânzările. Nu cred așa ceva!

Desigur, Apple este într-o mare bătălie cu statul american, unde Trump vrea să colecteze taxele pentru produsele provenite din China, unde Apple este cel mai mare trader.

De curând Tim Cook a spus că toate datele financiare, referitoare la fiecare categorie de produse nu va mai conține numărul exact de produse, iar cifrele vor fi per total.

Ce pot să vă spun, e că puteți sta liniștiți, Apple nu va da faliment și nu își va închide șandramaua, așa cum o face Samsung sau alte companii care financiar nu se mai pot susține și încep să dea oameni afară sau să închidă fabrici.

iPhone XR vine în 6 culori cu spatele de sticlă pentru a putea fi încărcat wireless, are un ecran modificat Liquid Retina și margini un pic mai groase ca ale lui iPhone X, XS sau XS Max. Prețul în România este undeva la 4000 lei în magazinele online.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu