iPhone X și câteva detalii importante înainte de lansare

by on Oct 25, 2017, 14:28
1

Mai sunt 2 zile până când vor începe precomenzile pentru cel mai așteptat telefon al anului, și anume iPhone X. Acesta a întâmpinat diverse dificultăți de producție, dar se pare căci totul este sub control și va putea fi comercializat începând cu data de 3 noiembrie 2017.

Deja avem un hand-on într-o cafea Apple, unde o tipă ține în mână un terminal iPhone X și se joacă cu el. Se pare că este fiica unui inginer Apple, care a lăsat-o în interiorul campului și i-a dat o monstră pentru a face acest video. Știu că în trecut tot un astfel de incident, doar că atunci la mijloc era un iPad a fost dat afară de către Steve Wozniak. Sunt curios ce se va întâmpla și în acest caz.

Majoritatea videoclipurilor au fost șterse, sus găsiți și sursa videoclipului.

iPhone X în magazine în ziua lansării

Pe data de 3 noiembrie 2017, fiecare magazin Apple Store din lume va avea disponibil cel puțin un terminal iPhone X pentru clienții care doresc să îl cumpere din magazin și vor să îl simtă înainte. O chestie inedită pentru Apple, poate așa o să am și eu norocul să îl testez.

Iată lista cu țările unde se va lansa iPhone X, și mă bucur că și România este printre ele:

Disponibilitate și preț în România

Majoritatea operatorilor world-wide vor avea întietate în vânzarea acestor terminale, mai ales că umblă zvonul că vor fi aplicate diverse reduceri de preț în funcție de beneficiile și abonamentele alese.

eMAG evoMAG QuickMobile Orange

Abia aștept primele teste ce or să apară imediat după lansare cu noul iPhone X!

1 COMMENT

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!