Înainte ca iPhone X să fie lansat oficial, au fost multe zvonuri legate de un presupus iPhone X Gold care par să se adeverească abia acum când se zvonește că a intrat deja în producție și va fi lansat în această toamnă pe diferite culori și gold. iPhone X a fost lansat doar pe Space Gray și Silver în această toamnă.

iPhone X Gold

Apple a renunțat la o mare parte din ecranele iPhone X pe care trebuia să le producă Samsung datorită vânzărilor slabe, iar acum vor încerca să revigoreze produsele cu iPhone TE sau iPhone X Gold sau alte iPhone X mai ieftine dar cu ecrane mai mari.

Benjamin Geskin a spus astăzi într-un tweet că Apple a început producția pentru iPhone X Gold, iar numele de cod este D21A. Geskin a fost primul care a lansat fotografii legate de ultimul flagship Apple anul trecut și ne-a arătat cum o să fie iPhone X.

Ce părere aveți despre o presupusă lansare a unui iPhone X Gold?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Mie nu îmi place gold-ul pe telefoane, indiferent de marcă sau model, mi se pare cocălăresc, dar e bine că există și variante de genul, pentru cei care își doresc

  • @catalin-tanase sa stii ca arata foarte bine. Gold am vrut sa ii i-au Deliei, dar nu am gasit si a ramas pe Silver Gray. Al meu este Silver, iar Apple Watch este Gold.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu