Ultimul model iPhone SE 2020 care a fost lansat online în martie se pare că atrage tot mai mulți utilizatori către un iPhone ieftin dar suficient de puternic.

Utilizatorii care au migrat spre iPhone SE:

  • 26% dintre ei sunt foști utilizatori Android;
  • peste 30% dintre ei au făcut upgrade de la iPhone 6s, 5s sau terminale mai vechi.

Cât costă un iPhone SE 2020?

În acest moment datorită situației actuale Guvid 19, toate segmentele fie că vorbim de auto, media, IT, producători, ș.a. au avut de suferit foarte mult, însă se preconizează că lucrurile se vor îmbunătăți din această toamnă.

Motiv pentru care iPhone SE s-a vândut destul de bine, peste așteptări, însă majoritatea utilizatorilor așteaptă lansarea lui iPhone 12 din această toamnă. Vom avea și un iOS 14 schimbat față de versiunile existente până acum, iar feedback-ul primit de cei care au utilizat versiunea publică beta a fost unul foarte ok mai ales asupra bateriei care a primit un mic boost.

Majoritatea site-urilor tech din România spuneau că iPhone SE este mediocru și nu merită un upgrade din prisma bateriei mici, însă după o folosire a lui mai îndelungată se pare că este alegerea perfectă pentru mai multe categorii (firme, copii, tineri sau chiar foști utilizatori de terminale Android).

Mi-a plăcut că în sfârșit cei de la Mobilissimo.ro l-au lăudat. Review-ul îl găsiți aici.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Pai chiar are bateria mica, iar din multiple review-uri reiese faptul ca nu tine la „tavaleala”. Degeaba are cel mai rapid chipset, daca nu il poti folosi ca nu duce bateria. Daca nu ar fi avut problema asta, imi luam si eu unul.
    Apropo, abia astept OnePlus Nord! 😉

  • Pentru o anumita categorie de clienti e suficient 🙂
    Am citit azi dimineata ceva rapid despre OP Nord dar, totusi cred ca merita doar pentru cei cu OP 3-5, in rest nu cred ca merita.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu