Într-un articol castrat de autor în care ne prezintă noul iPhone SE ca o alternativă ieftină cu baterie mică și puțin RAM, pot să îi spun doar atât, că iPhone SE care costă 399$ bate un telefon de 1400$ cum ar fi Galaxy S20 Ultra sau 900$ pentru Pixel 4.

iPhone SE 2020
Photo: wccftech.com

Orice flagship Android lansat recent este pus la pământ de iPhone SE în toate testele de performanță privind CPU sau GPU. Chipul A13 bionic e format din:

 • 2x Lightning Performance @ 2.66GHz 8MB L2
 • 4x Thunder Efficency @ 1.73GHz 4MB L2

Pe partea de GPU, iPhone SE are un chip Apple GPU cu 4 core-uri și 3GB de RAM față de iPhone 11 care are 4GB RAM. Toate testele pot fi găsite aici.

 


Urmărește-mă pe Google News sau activează

 • Apple nu prea are concurent la procesoare din pacate. Ma bucur sa vad ca se baga in clasa medie cu SE. Ceilalti producatori au cam saltat pretul la telefoane … sa ii vedem acuma cu SE si Pixel 4A in competitie. Sunt convins ca se va vinde foarte bine. E ideal pt cei care vor o camera decenta si performante bune. Design-ul e din 2015 dar nu le poti avea pe toate la categoria asta de pret.

 • Ce faci tu se numește cherry picking: iei un produs ieftin și îl compari cu unul mai scump la o caracteristică la care stă mai bine, dar o împachetezi să pară că, per total cel ieftin e mai bun.

  Uite, fac și eu la fel: Pixel 3A își bate joc de iPhone 11 in ecran! 🙂

 • @catalin-tanase overall iPhone 11 e mai bun decat Pixel 3A, deci lumea va cumpara iPhone 11. Stii foarte bine la ce ma refer, este un telefon foarte bun iPhone SE, destinat celor care inca mai vor amprenta dar si viteza si vor un ecran ok, de tinut in mana si dat cu el peste tot. Vedem peste 6 luni, cand tragem linie daca nu cumva SE o sa fie noul XR.

 • @andreig toate iPhone-urile au fost si sunt frumoase. Pe mine nu ma deranjeaza designul. Sincer, as prefera stilul acela patratos de pe 4, 5, 5s. Va rupe la vanzari 🙂

 • „overall iPhone 11 e mai bun decat Pixel 3A”

  De acord, cum și Pixel 4 e mai bun decât iPhone SE 2020, exact asta spuneam și eu

 • […] sau 4x Redmi Note 8 fac cât un iPhone 11, tot acesta este cel mai vândut produs. Recent lansat iPhone SE 2020 are un target point de 20 milioane de unități, care după părerea mea până la sfârșitul […]

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu