Se pare ca da, compania Apple va dori anul acesta 2013 sa introduca pe piata iPhone „accesibile” tuturor, iar pentru a face acest lucru se pare ca vor recurge la plastic pentru a putea construi carcasa si probabil si piesele din interior nu vor mai avea aceeasi calitate.

Se pare ca zvonul acesta a fost confimat de cateva mari companii.

The rumor in the supply chain is that the inexpensive iPhone chassis supplier will reportedly be a US-based electronic manufacturing service (EMS) provider.However, other rumors are circulating that the entry-level iPhone will adopt a chassis mixed with plastic and metal, with the internal metal parts being able to be seen from outside through special design, the sources noted.

Daca este adevarat vom avea pe piata in vara-toamna un iPhone „ieftin”.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Nu stiu sigur daca anul acesta se va lansa noul Iphone de plastic, dar cu siguranta cei de la Apple s-au apucat deja de noul Iphone 5S care ca si aspect vai fi la fel ca Iphone 5, numai procesorul si camera vor fi imbunatatite (chipset A7, camera 12MP).

    • S-a intamplat acelasi lucru cu iPhone 4 si 4S, i-au pus alt procesor, mai multa memorie, o camera mai buna si o baterie care sa nu faca fata decat la 1 zi de utilizare. Trist? Am un prieten cu iPhone 4 care il foloseste zilnic si il tine aproximativ 3-4 zile, in conditii de usage de 1 zi si cateva ore.
      Va fi de plastic, va costa mai putin dar nu o sa aiba vanzari extraordinare.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG