Pentru că vorbim tot mai mult de conectori USB-C, singurele variante pe care Apple le va implementa în viitor, ne pot aduce wireless charging sau fast charging. Dacă stăm să ne gândim, Magic Mouse 2 are opțiune de fast charging, căștile AirPods are opțiune de fast charging, de ce iPhone 8 nu ar avea și el?

Mi-ar place să îmi încarc telefonul rapid, să am tot timpul baterie și să nu mă stresez că mai am 20%. Nu îmi place să am telefonul sub 40% mai ales că LTE consumă baterie și nu îmi ajunge să îl butonez așa cum vreau.

Wireless Charging

Încărcarea wireless presupune o tehnologie de încărcare fără cabluri doar prin câmp magnetic, așa că avem nevoie de o bază care să fie conectată la curent

fast charging
foto: powerbyproxi.com

Fast charging

Sau încărcarea rapidă a dispozitivelor folosind un curent/amperaj mai mare. Dacă un iPhone se încarcă în 2 ore de la 15% la 100%, tehnologia de fast charging ar putea să îl încarce în 45 minute complet sau mai repede. De exemplu 15 minute de încărcare pentru Magic Mouse 2 îți aduce câteva zile de utilizare, iar o încărcare completă, cel puțin 30 de zile.

Carcasa AirPods poate încărca rapid căștile pentru 3 ore de utilizare în doar 15 minute.


[poll id=”17″]


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu