iPhone 8: wireless charging sau fast charging?

by on Mar 5, 2017, 09:26
3 497

Pentru că vorbim tot mai mult de conectori USB-C, singurele variante pe care Apple le va implementa în viitor, ne pot aduce wireless charging sau fast charging. Dacă stăm să ne gândim, Magic Mouse 2 are opțiune de fast charging, căștile AirPods are opțiune de fast charging, de ce iPhone 8 nu ar avea și el?

Mi-ar place să îmi încarc telefonul rapid, să am tot timpul baterie și să nu mă stresez că mai am 20%. Nu îmi place să am telefonul sub 40% mai ales că LTE consumă baterie și nu îmi ajunge să îl butonez așa cum vreau.

Wireless Charging

Încărcarea wireless presupune o tehnologie de încărcare fără cabluri doar prin câmp magnetic, așa că avem nevoie de o bază care să fie conectată la curent

fast charging
foto: powerbyproxi.com

Fast charging

Sau încărcarea rapidă a dispozitivelor folosind un curent/amperaj mai mare. Dacă un iPhone se încarcă în 2 ore de la 15% la 100%, tehnologia de fast charging ar putea să îl încarce în 45 minute complet sau mai repede. De exemplu 15 minute de încărcare pentru Magic Mouse 2 îți aduce câteva zile de utilizare, iar o încărcare completă, cel puțin 30 de zile.

Carcasa AirPods poate încărca rapid căștile pentru 3 ore de utilizare în doar 15 minute.


[poll id=”17″]

3 COMMENTS

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!