Recent, au fost distribuite primele terminale iPhone 8 și iPhone 8 Plus în baza precomenzilor făcute. Un sunet ciudat a fost raportat de mai mulți utilizatori, la difuzorul noului model. Acest sunet se pare că provine de la noul standard Enhanced Voice Services care aduce o calitate HD a vocii însă există o problemă softare cu anumite tipuri de rețele mobile.

După mai multe discuții și teste pe diverse aplicații, cum ar fi telefon, FaceTime, speaker sau căști s-a aflat că acest sunet ciudat, țăcănit se aude doar când se utilizează difuzorul. Dacă îl comunt pe difuzor sau bag căștile acest sunet dispare.

sunet ciudat

Da, putem spune că este un defect software care probabil va fi remediat în următorul update sau putem spune clar că este un defect de difuzor. Țăcănitul se pare că nu este permanent, și se întâmplă aleator, mai ales dacă telefonul este activat în 4G sau LTE, are sau nu activat noise cancellation.

În acest moment, Apple este conștientă de acest inconvenient, și încearcă remedierea lui. Se pare că @AppleSupport le-a recomandat utilizatorilor cu aceste probleme să dea un Reset to Defaults și să pună back-up din iCloud sau chiar să reinstaleze iOS 11. O parte dintre ei au rezolvat problema, o parte nu.

Aștept să vedem ce soluție va găsi Apple ca să remedieze această problemă.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu