Mai sunt 5 luni până la evenimentul de prezentare al noului iPhone 8 sau iPhone Edition care nu va avea 4G LTE Gigabit din cauza celor de la Intel, motiv pentru care producătorii de componente și servicii folosite de Apple, încep să scârțăie.

S-a zvonit că nu vom aveam nici un ecran curbat sau edge-to-edge OLED din cauză că nu se pot produce atâtea într-un timp așa de scurt, iată că acum avem un nou zvon legat de faptul că terminalele iPhone nu vor avea tehnologia 4G LTE Gigabit care este deja prezentă pe Galaxy S8.

Desigur că aici vorbim de viteze foarte mari de download și upload, disponibile doar în US momentan, însă la noi putem spera că vom avea cel mult o calitate 3G ireprosabilă, înainte să ne hazardăm că avem 4G cu 1-2 linii.

foto: iDropNews.com

Samsung are suport 4G LTE Gigabit datorită celor de la Qualcomm care furnizează aceste cipuri, însă Apple nu dorește un parteneriat cu ei, motiv pentru care îi preferă pe cei de la Intel, care încă lucrează la aceste chipuri. Probabil le vom putea vedea începând cu următoarele iPhone-uri de anul viitor.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG