Potrivit unor zvonuri, iPhone 16 Pro Max ar putea avea o cameră Super Telephoto cu zoom optic de 3x. Acest lucru ar fi o îmbunătățire semnificativă față de versiunea ce va fi implementată pe iPhone 15 Pro Max în această toamnă, care va avea o cameră telephoto cu zoom optic de 2x.

iPhone 15 Pro Max ar putea avea o cameră periscop cu zoom optic de până la 6x

O cameră Super Telephoto cu zoom optic de 3x ar permite utilizatorilor să facă fotografii și videoclipuri la clăridi, munți, persoane sau monumente aflate la o distanță considerabilă. Acest lucru ar fi util pentru fotografia de natură sălbatică, fotografiile sportive și fotografiile de portret.

De asemenea, o cameră super telephoto cu zoom optic de 3x ar permite utilizatorilor să facă fotografii și videoclipuri cu o calitate mai bună în condiții de lumină scăzută. Acest lucru se datorează faptului că o cameră telephoto poate colecta mai multă lumină decât o cameră wide-angle sau ultra-wide-angle.

Este important de menționat că acestea sunt doar zvonuri și nu este sigur dacă iPhone 16 Pro Max va avea o cameră super telephoto cu zoom optic de 3x. Cu toate acestea, dacă zvonurile se confirmă, ar fi o noutate pentru iPhone.

Iată câteva dintre avantajele unei camere super telephoto cu zoom optic de 3x:

  • Fotografii și videoclipuri mai apropiate de subiect
  • Calitate mai bună a fotografiilor și videoclipurilor în condiții de lumină scăzută
  • Mai multe posibilități creative pentru fotografie și filmare

Dacă sunteți în căutarea unui telefon cu o cameră super telephoto, iPhone 16 Pro Max ar putea fi o opțiune bună, însă va fi lansat doar în toamna lui 2024. Cu toate acestea, este important să așteptați până când telefonul va fi lansat pentru a vedea dacă zvonurile se confirmă.

Sursă: mobillisimo.ro


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu