Apple se pregătește să lanseze iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max în toamna anului 2023, iar zvonurile sugerează că telefoanele vor avea o opțiune de stocare de 2TB.

iPhone 15 Pro Max va avea ecranul cu cele mai subțiri margini de până acum

Acesta ar fi primul iPhone care să ofere o opțiune de stocare atât de mare. Până acum, cea mai mare opțiune de stocare disponibilă pentru iPhone a fost de 1TB.

Opțiunea de stocare de 2TB ar fi binevenită pentru utilizatorii care au nevoie de mult spațiu de stocare pentru fotografii, videoclipuri, muzică și alte fișiere. De asemenea, ar fi utilă pentru utilizatorii care folosesc iPhone-ul pentru lucru, cum ar fi fotografi, videografi și producători de muzică.

Nu este clar cât va costa opțiunea de stocare de 2TB. Cert este că modelele iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max vor avea stocare minimă de 256GB față de 128GB cum a fost la iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max.

iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max vor fi, de asemenea, echipate cu un nou procesor A17 Bionic, un nou sistem de camere și un nou design. Telefoanele sunt așteptate să fie lansate pe 12 septembrie.

Sursă: macrumors.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu