iPhone 15 ar putea veni cu o baterie mult mai mare, datorită unei noi tehnologii. Această tehnologie se numește „stacked battery” și implică așezarea celulelor bateriei una peste alta, în loc de una lângă alta. Acest lucru permite o densitate de energie mai mare și, prin urmare, o autonomie mai mare.

Facebook și Facebook Messenger consumă intenționat bateria telefoanelor

iPhone 15 Pro Max ar putea avea o baterie de 5.000 mAh, cu o creștere de 20% față de bateria de 4.352 mAh de pe iPhone 14 Pro Max. Acest lucru ar oferi o autonomie de peste 40 de ore de redare video și peste 10 ore de jocuri.

iPhone 15 Pro și iPhone 15 ar putea avea, de asemenea, baterii mai mari, de 3.900 mAh și 3.700 mAh, respectiv. Acestea ar oferi o autonomie de peste 20 de ore de redare video și peste 6 ore de jocuri.

Noua tehnologie a bateriei ar putea fi folosită și în alte produse Apple, cum ar fi iPad Pro și MacBook Pro.

Este important de menționat că aceste informații sunt încă zvonuri și nu există nicio confirmare oficială din partea Apple. Cu toate acestea, zvonurile sunt susținute de o serie de factori, inclusiv faptul că Apple lucrează de ceva timp la această tehnologie și că ar avea nevoie de o modalitate de a îmbunătăți autonomia telefoanelor sale, deoarece acestea devin din ce în ce mai puternice.

Sursă: wccftech.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu