Câțiva utilizatori de iPhone 14 Pro reclamă faptul că telefonul se restartează singur atunci când stă la încărcat. Aceeași problemă la încărcarea prin cablu sau prin MagSafe.

iPhone 14 Pro se restartează singur în timp ce este la încărcat. Există o rezolvare temporară

Majoritatea dintre ei folosesc iOS 16.0.1, iar Apple recomandă tot timpul actualizarea telefoanelor iPhone la ultima versiune. Se pare că nici iOS 16.0.2 nu rezolvă problema, așa că ei au încercat mai multe opțiuni prin care să elimine orice posiblitate care ar duce la o astfel de problemă. S-au folosit cabluri originale, anker și MagSafe din ce am citit în acest thread pe reddit dar fără nici o rezolvare punctuală. Unii au rezolvat cu restore, alții cu restore și setat ca un iPhone Nou, alții cu oprirea încărcării optimizate.

Dacă și vouă vi se restartează telefonul cât timp este la încărcat atunci puteți încerca variantele de mai jos propuse unuia dintre cei cu probleme de către oamenii de la Apple Support:

  • restore prin DFU folosind un backup mai vechi
  • restore prin Recovery Mode folosind un backup mai vechi
  • restore și setat ca iPhone Nou
  • Oprire încărcare optimizată

Tot nu funcționează? Mai există o încarcare care se pare că funcționează pentru majoritatea dintre cei care au reclamat această problemă și anume oprirea opțiunii Background App Refresh sau Reîmprospătare în fundal din Settings → General → Background App Refresh → Off.

Cu siguranță exista ceva eroare software între noul tip de lockscreen, locație și aplicațiile care se actualizează în fundal. Pentru ca această situație să nu escaleze, Apple ar trebui să vină rapid cu un update și să repare problema. Din nou revin la spusele anterioare, iOS 16 are cele mai multe probleme la lansare decât orice alt soft lansat până acum.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu