Deși este conceput din aluminiu reciclat noul iPad Pro 2018 se pare nu este așa de durabil cum spune Apple, ci se zgârie foarte ușor și se îndoaie.

Subscribe to iSay.ro Youtube Channel

Luna trecută pe 30 octombrie Apple a lansat două noi tablete iPad Pro de 11 și 12.9 inch foarte performante având ca și „motor principal” noul chip bionic A12X. Cei care au utilizat aceste noi tablete spun că sunt foarte performante însă datorită limitărilor de iOS nu pot fi folosite la adevărata lor capacitate.

vezi preț iPad Pro 11 inch pe eMAG

Desigur, mi-aș dori să văd aceeași aplicație rulând pe iPhone XS pe iPad Pro și pe MacBook fără să fie nevoie să downloadezi 3 aplicații diferite pentru fiecare platformă. Apple lucrează la acest aspect și este posibil să vedem această unificare în câțiva ani.

vezi preț iPad Pro 12.9 inch pe eMAG

Aluminiul se zgârie foarte ușor, sticla de safir ce protejează camera se zgârie la fel de ușor, ecranul nu este rezistent la zgârieturi fine iar display-ul LCD Liquid Retina dacă se încălzește îți pierde proprietățile. Aici vorbim de un test, făcut special, e clar că în utilizarea normală nu faci aceste teste ci o protejezi să nu o scapi, zgârii sau să te pui pe ea.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu