În iOS 17 Public Beta, Apple a crescut limita istoricului de apeluri de la 1000 la 2000 de înregistrări. Aceasta înseamnă că utilizatorii pot acum să stocheze mai multe apeluri în istoricul lor de apeluri, ceea ce poate fi util pentru cei care au multe apeluri importante.

Utilizatorii de iPhone 14 Pro spun că probleme în apeluri, conexiune slabă sau sunet robotizat

Pentru a accesa istoricul de apeluri, utilizatorii pot deschide aplicația Telefon și tap pe fila Recents sau Istoric de apeluri. Istoricul de apeluri este afișat în ordine cronologică, cu cele mai recente apeluri afișate în partea de sus. Utilizatorii pot filtra istoricul de apeluri după contact, nume sau data apelului.

Dacă utilizatorii doresc să șteargă un apel din istoricul de apeluri, pot face clic pe butonul Ștergere lângă apel. De asemenea, pot șterge toate apelurile din istoricul de apeluri făcând clic pe butonul Șterge tot.

Creșterea limitei de istoric de apeluri este o caracteristică utilă pentru utilizatorii care au multe apeluri importante. Le permite să stocheze mai multe apeluri în istoricul lor, ceea ce le face mai ușor să găsească apelurile pe care le caută. Aici vor fi incluse toate aplicațiile de voce și video calling (FaceTime, VoIP, WhatsApp, Messenger, etc.)

Până în acest moment este confirmată această modificare doar în India, sunt curios dacă există persoane pe grup care au instalată varianta iOS 17 Beta și pot confirma creșterea istoricului de apeluri. 


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu