S-a discutat despre noul sistem iOS 12 care urmează să fie lansat anul acesta. Se dorește ca noul iOS 12 să fie un sistem fără erori, să nu mai existe problemele de anul trecut cu iOS 11. Cred că iOS 10 și 11 au fost lansate de Apple în grabă, nu pas cu pas așa cum făcea Steve Jobs.

iOS 12 sistem fără erori

Anul acesta vom vedea mai puține briz-brizuri de opțiuni și servicii, cu un focus mult mai mare pe calitate și compatibilitate între produse, performanță și eco-sistem. Nu știu dacă împărtășiți cu mine ideea că iPhone X a fost lansat în grabă, trebuia lansat în toamnă, cu un delay mare Apple a riscat să piardă mulți bani. Cifrele, nu o arată, din contră, au avut cred cel mai bun trimestru financiar, însă cred că iPhone X putea fi mai bun.

Sunt tare curios cum vor arăta produsele de anul acesta, ce terminale vom vedea.

Știm, că Apple doreștă să ajungă în zona de AR, dar piața încă nu o cere, așa că vom mai aștepta maxim 2 ani de zile. Se vor concentra pe interacțiunea CarPlay din mașini, iPhotos și Home Screen. Vom vedea ceva noutăți și pe partea de Parental Control și Health.

Aplicația Home va fi portată și pe macOS 11.14, având astfel acces la opțiuni și la casa ta inteligentă de oriunde și de pe orice dispozitiv.

După review-urile postate pe net pentru HomePod, se pare că Siri este cea mai proastă și mai lentă asistentă existentă în comparație cu Google Assistant sau Alexa.

Toate publicațiile mari scriu despre DND atunci când ești la volan. Mi se pare cea mai bună funcție atunci când dormi sau ești într-o ședință și nu vrei să îți tot bârâie iPhone-ul. Ok, dacă ai Apple Watch, acesta preia toate notificările (dacă l-ai setat așa) iar telefonul doar vibrează.

Compania Apple este recunoscută pentru fluiditatea și eco-sistemul său, însă în ultimii 2-3 ani lucrurile au fost făcute pe grabă, problemele au fost la tot pasul, iar fanii  au fost nemulțumiți. Am făcut update la fiecare versiune apărută a doua zi, chiar dacă nu a funcționat ceva din prima s-a remediat rapid printr-un update, însă vreau ca de acum încolo să funcționeze din prima!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG