Apple a lansat public, ieri versiunea iOS 11 Public Beta pentru toți utilizatorii care s-au înscris în programul beta de testare, utilizare a noului sistem iOS 11 ce urmează a fi lansat în toamna acestui an.

Anunțat la WWDC17, iOS 11 își va face apariția odată cu noul iPhone 8 în septembrie cel mai probabil. Cu un Control Center schimbat, cu noi opțiuni pentru aplicația Messages, o aplicație dedicată Files dar și multe alte noutăți under-the-hood. Un update major va avea sistemul pentru gama tabletelor iPad.

Dacă vreți să testați iOS 11 vă puteți înscrie în program, însă trebuie să luați în considerare faptul că este în teste, anumite aplicații să nu meargă tocmai pentru că dezvoltatorii lucrează să updateze cele existe la noua versiune, însă este bine venită orice sugestie, bug întâlnit și o puteți trimite prin aplicația dedicată.


*Notă: dacă doriți să testați noul sistem, vă recomand să nu o faceți pe telefonul principal, ci pe unul de back-up. Dacă nu aveți puteți face back-up la date în iCloud sau iTunes

ios 11 public beta software program


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu