Totul a inceput in dimineata de 11.08.2012 in piata 700 unde cand am intrat, nu am vazut deca flori de toate felurile. Eu cautam ceva anume, buchetul de mireasa. Cand i-am spus vanzatoarei ca vreau un buchet de mireasa, s-a schimbat la fata si atunci a inceput: cum sa fie, cati sa fie, de care sa fie, dar asa e bun, dar asa.. 🙂

La ora 13:35 am ajuns la sediul starii civile, din spatele Postei Mari, in Timisoara, unde impreuna cu familiile noastre, nasii si prietenii am pasit spre un nou drum. A urmat discursul ofiterului starii civile, unde:

IMPREUNA AM SPUS  DA!

Dupa ce voi intra in posesia pozelor si a filmarii din timpul nuntii am sa revin cu un post special ! Insa pana atunci puteti vedea cele existente deja pe pagina mea de facebook.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

 • Ce sexy ii Ionel ..!!!!

 • Dragul meu sot mai sunt 16 zile si se implineste un an de cand am spus impreuna ” DA” si a fost cea mai frumoasa si mai fericita zi din viata noastra .
  Acum dupa aproape un un fara cateva zile nu pot sa-ti spun decat ca sunt cea mai fericita sotie deoarece am cel mai bun sot din lume care ma face foarte fericita !
  Te iubesc sotul meu drag!

  • Deja a trecut primul an din viata noastra sub numele de … Rohneanu. Stau si ma gandesc la acele clipe si vad cat de fericiti si bucurosi am fost [si suntem si acum:)]. Astazi la 16 zile pana la cununie, 53 de zile pana la momentul in care ne-am unit sufletele in fata lui Dumnezeu si aproape 5 luni pana la cel mai frumos moment din viata noastra, David.

   Te iubesc si iti multumesc pentru tot!

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu