Ionel si Delia … Rohneanu

by on Aug 13, 2012, 10:26
4 658

Totul a inceput in dimineata de 11.08.2012 in piata 700 unde cand am intrat, nu am vazut deca flori de toate felurile. Eu cautam ceva anume, buchetul de mireasa. Cand i-am spus vanzatoarei ca vreau un buchet de mireasa, s-a schimbat la fata si atunci a inceput: cum sa fie, cati sa fie, de care sa fie, dar asa e bun, dar asa.. 🙂

La ora 13:35 am ajuns la sediul starii civile, din spatele Postei Mari, in Timisoara, unde impreuna cu familiile noastre, nasii si prietenii am pasit spre un nou drum. A urmat discursul ofiterului starii civile, unde:

IMPREUNA AM SPUS  DA!

Dupa ce voi intra in posesia pozelor si a filmarii din timpul nuntii am sa revin cu un post special ! Insa pana atunci puteti vedea cele existente deja pe pagina mea de facebook.

4 COMMENTS

  1. Dragul meu sot mai sunt 16 zile si se implineste un an de cand am spus impreuna ” DA” si a fost cea mai frumoasa si mai fericita zi din viata noastra .
    Acum dupa aproape un un fara cateva zile nu pot sa-ti spun decat ca sunt cea mai fericita sotie deoarece am cel mai bun sot din lume care ma face foarte fericita !
    Te iubesc sotul meu drag!
  2. Deja a trecut primul an din viata noastra sub numele de … Rohneanu. Stau si ma gandesc la acele clipe si vad cat de fericiti si bucurosi am fost [si suntem si acum:)]. Astazi la 16 zile pana la cununie, 53 de zile pana la momentul in care ne-am unit sufletele in fata lui Dumnezeu si aproape 5 luni pana la cel mai frumos moment din viata noastra, David.

    Te iubesc si iti multumesc pentru tot!

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!