Întrerupător inteligent Sonoff controlabil prin WIFI și aplicație

by on May 20, 2018, 20:15
1

Pentru că îmi doresc să controlez toată casa din iPhone, am făcut comandă pentru un întrerupător inteligent Sonoff controlabil prin aplicație dedicată după ce a fost conectat la rețeaua WIFI de acasă sau de la birou. Instalarea este foarte ușoară, mai degrabă un plug & play.

Înainte să te apuci de treabă îți recomand să cauți în panoul de control de la intrarea în casă, siguranța pentru întrerupătoare și să o oprești. După ce ai demontat vechiul întrerupător, trebuie să fi atent la fire. Ca să funcționeze ai nevoie de 2 fire, nul și o fază.

Pentru că meșterii noștrii care construiesc case, blocuri și alte cele, nu bagă nul în întrerupătoarea funcționarea unui astfel de întrerupător inteligent Sonoff sau orice alt brand îl face inutilizabil.

Neștiind, am demontat vechiul întrerupător am notat firele le-am pus în cel nou iar când am pornit siguranța becul de la bucătărie a început să pâlpăie ca la discotecă. Am încercat să combin firele între ele, fără nici un succes. Nu ai fir de nul, nu funcționează, înainte de a comanda verifică!

Atunci când am pus lustra în bucătărie, erau 3 fire, 2 faze și un nul, dar naiba știe unde este acel nul, iar ca să sparg pereții să trag un nul doar pentru întrerupător, prefer să nu, plus că dacă vreau să înlocuiesc și celelalte 5 întrerupătoare ce fac, sparg toți pereții?

L-am făcut cadou la Ghiță, l-a probat cu nul și o fază și merge perfect. După prima pornire se conectează la router, îți faci cont în aplicație iar de oriunde ai internet poți porni/opri întrerupătorul inteligent Sonoff.

Cei care doresc să achiziționeze un astfel de întrerupător inteligent, pot accesa acest link însă doar după ce ați verificat că aveți 3 fire în doză.


Și așa funcționează

1 COMMENT

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!