Căutam ceva prin App Store și am dat peste aplicația Sameday. Am instalat-o, mi-am făcut cont cu numărul de telefon, adresa de email și surpriză, mi-a preluat toate comenzile livrate recent în istoric.

Instalează aplicația Sameday și vezi unde e coletul tău

Lucrurile sunt simple, ai acces la toate informațiile privind coletul tău. De când este trimis de vânzător, când ajunge în depozit și când se livrează. Dacă nu ești acasă, îl poți redirecționa către cel mai apropiat easybox și îl poți ridica tu singur când vrei (în cele 48h disponibile).

Vezi live unde se află coletul tău, dar cel mai important îl poți plăti direct din aplicație dacă nu ai bani cash la tine. După ce ți-ai făcut contul, setează adresa implicită de livrare, alege un easybox și introdu un card de debit. În ultima secțiune poți vedea și istoricul ultimelor 10 colete livrate acasă sau la easybox.

Istoric livrari Sameday in aplicatie

Personal prefer easybox. NU trebuie să stau acasă, nu tot timpul pot răspunde la telefon așa că prefer să merg 500m după colet. În mare parte dacă comanzi de pe eMAG sau evoMAG ai foarte mari șanse ca acele colete să fie livrate de Sameday, așa că nu mai sta pe gânduri și instalează aplicația gratuit din App Store.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu