Instagram va introduce o nouă opțiune dedicată tinerilor care pot bloca mesajele primite de la adulți pe care nu îi urmăresc, tocmai pentru a preveni interacțiunea cu persoane dubioase.

Această nouă opțiune funcționează doar dacă un adult vrea să îi scrie unui copil și nu invers. Dacă tânărul/tânara îl urmăresc atunci aceștia pot interacționa prin mesaje private (DM). Dacă anumite conturi sunt raportate către Instagram aceștia vor bloca posibilitatea acelui cont de a interacționa cu oricine altcineva de pe Instagram.

This may include things like restricting these adults from seeing teen accounts in ‘Suggested Users’, preventing them from discovering teen content in Reels or Explore and automatically hiding their comments on public posts by teens.

În cazul în care tinerii sunt asaltați cu mesaje de tot felul, Instagram le recomandă să își treacă contul în mod privat, astfel doar cei care îi urmăresc pot vedea conținutul contului.

Le-aș recomanda celor de la Instagram să rezolve mizeriile cu conturile fake care îți trimit DM cu tot felul de linkuri spam și porn sau cu viruși.


Acest articol a fost dezbătut în podcastul de mai jos:


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu