Citeam la nwradu că și-a făcut cont pe BeReal, o nouă aplicație de social media care pe lângă poza pe care o faci, îți face o captură și la camera frontală. Instagram fură asta și adaugă o nouă opțiune numită „Candid Challenges” în aplicația sa.

Instagram adaugă o opțiune copiată de la BeReal și o numește „Candid Challenges”

Mi-am făcut și eu cont. Downloadezi aplicația din App Store, urmezi pașii de mai sus, completezi numele tău, data nașterii și numărul de telefon. După ce primești mesajul de confirmare, trebuie să îți alegi un username care poate fi ulterior schimbat. După ce ai terminat o să primești o notificare, trebuie să dai tap pe ea și să faci o poză. Ai 2 minute la dispoziție după care nu mai poți posta. Acesta va fi primul tău BeReal.

[itunes url=”https://apps.apple.com/us/app/bereal-uncontrollable-photos/id1459645446″/]

În App Store este numărul 1 în categoria Social Networking, probabil de aici și frica celor de la Instagram că vor pierde mulți utilizatori.

Poți descoperi alte persoane, poți comenta sau folosi emoticoane în timp ce telefonul îți face o poză cu camera frontală. Acesta este și farmecul aplicației, prietenii tăi să vadă ce faci în acel moment și să îți surprindă reacția feței.

Așa că, dacă aveți chef mă gășiți pe BeReal după username-ul i0n1ca sau puteți folosi acest link www.bere.al/i0n1ca


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu