Ieri s-a lansat ING Pay noul serviciu de plăți contactless doar cu telefon. Pentru activare instalați ultima versiune a aplicației HomeBank pentru Android sau iOS iar din meniul central derulați în jos până găsiți datele cardului, opțiunea ING Pay și notificările PUSH.

ING Pay

Eu zic să le activați pe ambele, astfel veți fi notificat de fiecare dată când o tranzacție este reușită sau eșuează. S-ar putea ca serviciul Alerte PUSH să fie contracost, voi întreba la ING și revin cu răspuns.

Lupta a început acum câteva luni, iar Banca Transilvania a introdus BT Pay un serviciu aproape la fel, dar aveai nevoie de un „dispozitiv”. S-a lansat și Google Pay, urmează Apple Pay însă o să avem cu toții o singură problemă, aceea în care majoritatea magazinelor de cartier, din sat, etc nu au și nu dețin un POS.

Nu spune că ING este o bancă sigură, cu toții știm de problemele lor însă dacă suntem realiști, încearcă să aducă totul la zi și să ofere utilizatorilor cea mai bună experință, FĂRĂ COSTURI!


update: Alertele PUSH sunt gratuite.

Compatibilitate

Serviciul ING Pay poate fi activat doar pe terminalele cu sistem de operare Android, o soluție pentru cei cu iPhone și iOS mai târziu, probabil în toamnă, unde mai repede vom vedea un Apple Pay decât un acces la NFC din partea celor de la Apple pentru ING sau orice altă bancă.

Mențiune! Dacă telefonul tău este root-at ai mari șanse ca activarea cardului virtual să nu se realizeze, fără nici o altă explicație. Ori ascunzi root-ul, ori instalezi un Android curat.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu