ING introduce logarea cu Face ID în aplicația sa Homebank. La început, după ce au introdus opțiunea de logare folosind amprenta de pe iPhone, au fost mici probleme de utilizare, care s-au rezolvat între timp.

Lansat în această toamnă, iPhone X a ajuns în atenția dezvoltatorilor din spatele aplicației bancare ING Homebank, iar cei care dețin sau urmează să primească telefonul, o vor putea utiliza.

Începând din luna iulie, ING a introdus opțiunea de comision 0 pentru toate tranzacțiile efectuate la alte bancomate din toată țara, dacă timp de minim 3 luni se primește minim 700 lei/lună și se face cel puțin o tranzacție pe lună.

Adică, îți aduci salariul la ING, ai comisioane 0 de întreținere și de retragere de la orice bancomat din România.

În curând voi ajunge și eu client ING.

“Vedem aceste platforme ca viitorul digitalizări şi nu doar în sistemul bancar. Ne inspirăm de la Alibaba, Facebook sau Amazon pentru a oferi o experienţă digitală completă, pentru că şi clienţii compară experienţa ING cu cea pe care o au pe Facebook sau Amazon şi nu o compară cu cea oferită de altă bancă. Competitorii noştri la nivel global sunt mai degrabă companiile platforme ca Alibaba, Facebook sau Amazon şi nu băncile tradiţionale”.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu