Cel mai utilizat soft de navigație din lume, Waze a întrodus opțiunea de îndrumare vocală pentru harta româniei folosind propria ta voce. Sună foarte bine nu? Te-ai săturat de Ioana sau de Marcel? Atunci te poți face propriul tău asistent.

Îndrumare vocală

Știți că atunci când setați o rută și doriți să mergeți din punctul A în punctul B, aplicația vă spune următorul pas pe care trebuie să îl faceți. virează la stânga, virează la dreapta, intrați în giratoriu și părăsiți-l la a 3-a ieșire… Toate aceste sunete pot fi înregistrate de către voi, salvate în contul Waze și utilizate chiar și de alți utilizatori.

Recomandarea ar fi să nu folosiți cuvinte obscene, că vă puteți trezi cu suspendarea contului.

Instalare

Aplicația Waze are harta româniei actualizată, poate fi utilizat live, tocmai pentru că există această comunitate Waze din România, unde toți utilizatorii, majoritatea lor editează, raportează erori sau radare. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată din App Store sau Google Play.

[itunes url=”https://itunes.apple.com/us/app/waze-gps-navigation-maps-real-time-traffic/id323229106?mt=8″/]

Setări

Ca să puteți activa această funcție de înregistrare vocală, trebuie să aveți ultima versiune a aplicației instalată și trebuie să mergeți în Settings > Voice Directions > Record new voice. Urmați pașii și gata. Am să încerc și eu să văd ce iasă 🙂

îndrumare vocală

Sharing is caring.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu